Meteen naar de content

9,1 uit 120+ reviews ⭐⭐⭐⭐⭐

Voor 16:00 uur besteld is morgen in huis 🚚

Meer dan 85.000+ blije klanten 😁 

    Privacy Policy

    Privacybeleid Crafterman

    http://www.crafterman.nl

    Over ons privacybeleid

    Crafterman geeft veel om uw privacy. Wij verwerken daarom uitsluitend gegevens die wij nodig hebben voor (het

    verbeteren van) onze dienstverlening en gaan zorgvuldig om met de informatie die wij over u en uw gebruik van

    onze diensten hebben verzameld. Wij stellen uw gegevens nooit voor commerciële doelstellingen ter beschikking aan

    derden.

    Dit privacybeleid is van toepassing op het gebruik van de website en de daarop ontsloten dienstverlening van

    Crafterman. De ingangsdatum voor de geldigheid van deze voorwaarden is 04/04/2020, met het publiceren van een

    nieuwe versie vervalt de geldigheid van alle voorgaande versies. Dit privacybeleid beschrijft welke gegevens over u

    door ons worden verzameld, waar deze gegevens voor worden gebruikt en met wie en onder welke voorwaarden

    deze gegevens eventueel met derden kunnen worden gedeeld. Ook leggen wij aan u uit op welke wijze wij uw

    gegevens opslaan en hoe wij uw gegevens tegen misbruik beschermen en welke rechten u heeft met betrekking tot

    de door u aan ons verstrekte persoonsgegevens.

    Als u vragen heeft over ons privacybeleid kunt u contact opnemen met onze contactpersoon voor privacyzaken, u

    vindt de contactgegevens aan het einde van ons privacybeleid.

    Over de gegevensverwerking

    Hieronder kan u lezen op welke wijze wij uw gegevens verwerken, waar wij deze (laten) opslaan, welke

    beveiligingstechnieken wij gebruiken en voor wie de gegevens inzichtelijk zijn.

    Webwinkelsoftware

    MijnWebwinkel

    Onze webwinkel is ontwikkeld met software van MyOnlineStore. Persoonsgegevens die u ten behoeve van onze

    dienstverlening aan ons beschikbaar stelt, worden met deze partij gedeeld. MyOnlineStore heeft toegang tot uw

    gegevens om ons (technische) ondersteuning te bieden, zij zullen uw gegevens nooit gebruiken voor een ander

    doel. MyOnlineStore is op basis van de overeenkomst die wij met hen hebben gesloten verplicht om passende

    beveiligingsmaatregelen te nemen. MyOnlineStore maakt gebruik van cookies om technische informatie te

    verzamelen met betrekking tot uw gebruik van de software, er worden geen persoonsgegevens verzameld en/of

    opgeslagen.

    Webhosting

    MijnDomein

    Wij nemen webhosting- en emaildiensten af van MijnDomein. MijnDomein verwerkt persoonsgegevens namens

    ons en gebruikt uw gegevens niet voor eigen doeleinden. Wel kan deze partij metagegevens verzamelen over het

    gebruik van de diensten. Dit zijn geen persoonsgegevens. MijnDomein heeft passende technische en

    organisatorische maatregelen genomen om verlies en ongeoorloofd gebruik van uw persoonsgegevens te

    voorkomen. MijnDomein is op grond van de overeenkomst tot geheimhouding verplicht.

    E-mail en mailinglijsten

    Wij maken voor ons reguliere zakelijke e-mailverkeer gebruik van de diensten van . Deze partij heeft passende

    technische en organisatorische maatregelen getroffen om misbruik, verlies en corruptie van uw en onze gegevens

    zoveel mogelijk te voorkomen. heeft geen toegang tot ons postvak en wij behandelen al ons e-mailverkeer

    vertrouwelijk.

    Payment processors

    Beoordelingen

    Verzenden en logistiek

    Facturatie en boekhouden

    Externe verkoopkanalen

    Doel van de gegevensverwerking

    Algemeen doel van de verwerking

    Wij gebruiken uw gegevens uitsluitend ten behoeve van onze dienstverlening. Dat wil zeggen dat het doel van de

    verwerking altijd direct verband houdt met de opdracht die u verstrekt. Wij gebruiken uw gegevens niet voor

    (gerichte) marketing. Als u gegevens met ons deelt en wij gebruiken deze gegevens om - anders dan op uw

    verzoek - op een later moment contact met u op te nemen, vragen wij u hiervoor expliciet toestemming. Uw

    gegevens worden niet met derden gedeeld, anders dan om aan boekhoudkundige en overige administratieve

    verplichtingen te voldoen. Deze derden zijn allemaal tot geheimhouding gehouden op grond van de overeenkomst

    tussen hen en ons of een eed of wettelijke verplichting.

    Automatisch verzamelde gegevens

    Gegevens die automatisch worden verzameld door onze website worden verwerkt met het doel onze

    dienstverlening verder te verbeteren. Deze gegevens (bijvoorbeeld uw IP-adres, webbrowser en

    besturingssysteem) zijn geen persoonsgegevens.

    Medewerking aan fiscaal en strafrechtelijk onderzoek

    In voorkomende gevallen kan Crafterman op grond van een wettelijke verplichting worden gehouden tot het delen

    van uw gegevens in verband met fiscaal of strafrechtelijk onderzoek van overheidswege. In een dergelijk geval

    zijn wij gedwongen uw gegevens te delen, maar wij zullen ons binnen de mogelijkheden die de wet ons biedt

    daartegen verzetten.

    Bewaartermijnen

    Wij bewaren uw gegevens zolang u cliënt van ons bent. Dit betekent dat wij uw klantprofiel bewaren totdat u

    aangeeft dat u niet langer van onze diensten gebruik wenst te maken. Als u dit bij ons aangeeft zullen wij dit

    tevens opvatten als een vergeetverzoek. Op grond van toepasselijke administratieve verplichtingen dienen wij

    facturen met uw (persoons)gegevens te bewaren, deze gegevens zullen wij dus voor zolang de toepasselijke

    termijn loopt bewaren. Medewerkers hebben echter geen toegang meer tot uw cliëntprofiel en documenten die

    wij naar aanleiding van uw opdracht hebben vervaardigd.

    Uw rechten

    Op grond van de geldende Nederlandse en Europese wetgeving heeft u als betrokkene bepaalde rechten met

    betrekking tot de persoonsgegevens die door of namens ons worden verwerkt. Wij leggen u hieronder uit welke

    rechten dit zijn en hoe u zich op deze rechten kunt beroepen. In beginsel sturen wij om misbruik te voorkomen

    afschriften en kopieën van uw gegevens enkel naar uw bij ons reeds bekende e-mailadres. In het geval dat u de

    gegevens op een ander e-mailadres of bijvoorbeeld per post wenst te ontvangen, zullen wij u vragen zich te

    legitimeren. Wij houden een administratie bij van afgehandelde verzoeken, in het geval van een vergeetverzoek

    administreren wij geanonimiseerde gegevens. Alle afschriften en kopieën van gegevens ontvangt u in de

    machineleesbare gegevensindeling die wij binnen onze systemen hanteren. U heeft te allen tijde het recht om een

    klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens als u vermoedt dat wij uw persoonsgegevens op een

    verkeerde manier gebruiken.

    Inzagerecht

    U heeft altijd het recht om de gegevens die wij (laten) verwerken en die betrekking hebben op uw persoon of

    daartoe herleidbaar zijn, in te zien. U kunt een verzoek met die strekking doen aan onze contactpersoon voor

    privacyzaken. U ontvangt dan binnen 30 dagen een reactie op uw verzoek. Als uw verzoek wordt ingewilligd

    sturen wij u op het bij ons bekende e-mailadres een kopie van alle gegevens met een overzicht van de verwerkers

    die deze gegevens onder zich hebben, onder vermelding van de categorie waaronder wij deze gegevens hebben

    opgeslagen.

    Rectificatierecht

    U heeft altijd het recht om de gegevens die wij (laten) verwerken en die betrekking hebben op uw persoon of

    daartoe herleidbaar zijn, te laten aanpassen. U kunt een verzoek met die strekking doen aan onze contactpersoon

    voor privacyzaken. U ontvangt dan binnen 30 dagen een reactie op uw verzoek. Als uw verzoek wordt ingewilligd

    sturen wij u op het bij ons bekende e-mailadres een bevestiging dat de gegevens zijn aangepast.

    Recht op beperking van de verwerking

    U heeft altijd het recht om de gegevens die wij (laten) verwerken die betrekking hebben op uw persoon of daartoe

    herleidbaar zijn, te beperken. U kunt een verzoek met die strekking doen aan onze contactpersoon voor

    privacyzaken. U ontvangt dan binnen 30 dagen een reactie op uw verzoek. Als uw verzoek wordt ingewilligd

    sturen wij u op het bij ons bekende e-mailadres een bevestiging dat de gegevens tot u de beperking opheft niet

    langer worden verwerkt.

    Recht op overdraagbaarheid

    U heeft altijd het recht om de gegevens die wij (laten) verwerken en die betrekking hebben op uw persoon of

    daartoe herleidbaar zijn, door een andere partij te laten uitvoeren. U kunt een verzoek met die strekking doen aan

    onze contactpersoon voor privacyzaken. U ontvangt dan binnen 30 dagen een reactie op uw verzoek. Als uw

    verzoek wordt ingewilligd sturen wij u op het bij ons bekende e-mailadres afschriften of kopieën van alle gegevens

    over u die wij hebben verwerkt of in opdracht van ons door andere verwerkers of derden zijn verwerkt. Naar alle

    waarschijnlijkheid kunnen wij in een dergelijk geval de dienstverlening niet langer voortzetten, omdat de veilige

    koppeling van databestanden dan niet langer kan worden gegarandeerd.

    Recht van bezwaar en overige rechten

    U heeft in voorkomende gevallen het recht bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens

    door of in opdracht van Crafterman. Als u bezwaar maakt zullen wij onmiddellijk de gegevensverwerking staken in

    afwachting van de afhandeling van uw bezwaar. Is uw bezwaar gegrond dat zullen wij afschriften en/of kopieën

    van gegevens die wij (laten) verwerken aan u ter beschikking stellen en daarna de verwerking blijvend staken. U

    heeft bovendien het recht om niet aan geautomatiseerde individuele besluitvorming of profiling te worden

    onderworpen. Wij verwerken uw gegevens niet op zodanige wijze dat dit recht van toepassing is. Bent u van

    mening dat dit wel zo is, neem dan contact op met onze contactpersoon voor privacyzaken.

    Cookies

    Cookies van derde partijen

    In het geval dat softwareoplossingen van derde partijen gebruik maken van cookies is dit vermeld in deze privacyverklaring.

    Wijzigingen in het privacybeleid

    Wij behouden te allen tijde het recht ons privacybeleid te wijzigen. Op deze pagina vindt u echter altijd de meest

    recente versie. Als het nieuwe privacybeleid gevolgen heeft voor de wijze waarop wij reeds verzamelde gegevens

    met betrekking tot u verwerken, dan brengen wij u daarvan per e-mail op de hoogte.

    Contactgegevens

    Crafterman

    Cruquiuszoom 51 2142 EW Cruquius Nederland  T E info@crafterman.nl

    Contactpersoon voor privacyzaken

    Gillian

    9,2 uit 80+ reviews

    Gratis bezorging vanaf €23.95,-

    Verslavend Leuk!

    Beste kwaliteit!