Meteen naar de content

9,0 uit 130+ reviews ⭐⭐⭐⭐⭐

Deze week levering 3-5 werkdagen 🚚

98000+ tevreden klanten😁

  Ons verhaal!

  Crafterman: Meer dan alleen een diamond painting webshop!

  Een aantal jaar geleden kwam ik voor het eerst in aanraking met Diamond painting via mijn Oma. Zelf had ik nog nooit van Diamond Painting gehoord. Elke keer als ik bij me oma op bezoek ging zag ik dat ze weer bezig was met een nieuwe Diamond painting. Op een gegeven moment kwamen er steeds verschillende vriendinnen van mijn oma langs die ook aan diamond painting deden en ik dus in de gaten kreeg dat er veel vraag was naar deze hobby. Wat mij hier verder in heeft verdiepen is dat ik van mijn Oma en der vriendinnen te horen kreeg dat het niet alleen een leuke hobby is om te doen maar dat je er ook erg rustig van wordt, dat het stress wegneemt en dat je er beter door kan focussen. Naast deze positieve aspecten van Diamond painting waren er ook mindere kanten. Mijn oma en der vriendinnen klaagden vaak over de kwaliteit die niet goed was en de lange wachttijd op een Diamond painting.

  Tijdens het verdiepen kwam ik er al snel achter dat veel diamond painting liefhebbers aan het klagen waren over de slechte kwaliteit van de steentjes, het kleefstof of het canvas en dat de wachttijd veel te lang was. Zelf ben ik een persoon die het leuk vindt om andere mensen te helpen en die zelf ook zeer creatief is, ik zag dit voor mij dus als een uitgelezen kans om een merk te starten in diamond painting, dan kon ik mensen niet alleen helpen aan een leuke creatieve bezigheid, ik kon er ook voor zorgen dat deze mensen een stuk rustiger zouden worden, minder stress ervaarde en meer focus kregen, wat zorgt voor een gelukkiger leven! En dat is waar het bij Crafterman om draait!

  In de onderzoek en test periode heb ik een team samengesteld die mij het beste kon helpen om ervoor te zorgen dat wij een kwalitatief goed diamond painting merk konden starten. Omdat er veel geklaagd wordt over lange levertijden en slechte kwaliteit materialen wisten wij al meteen dat wij uit eigen voorraad moesten gaan leveren (1 leverdag) en dat wij alleen de beste kwaliteit materialen moesten gebruiken.

  Dit is ons gelukt en vandaag de dag zijn wij één van de weinige diamond painting webshops in Nederland en België met zo een snelle levertijd en zulke kwalitatief goede diamond paintings!

  Wat maakt Crafterman anders dan elke andere diamond painting website?:

  Wij van Crafterman zijn meer dan alleen een webshop. Diamond painting is niet alleen een leuke hobby om te doen, het kan ook zeer goed zijn voor jouw gezondheid!
  Uit ons onderzoek blijkt dat vele klanten van ons minder zijn gaan roken en gaan eten door diamond painting, ook verlaagd het stress en verbeterd het je focus! Dit is waar wij dus op willen focussen, ervoor zorgen dat onze klanten een leuke hobby hebben plus tegelijkertijd bezig zijn met een gelukkiger en gezonder leven te leiden!

  Snelle levertijd:

  Daarnaast levert Crafterman vanuit eigen voorraad dat is wat de meeste diamond painting websites niet doen, wij hebben een levertijd van 1-2 dagen in Nederland en 2-3 dagen in België in tegenstelling tot andere website die vaak een levertijd van 20+ dagen hanteert.

  Goede prijzen:

  Als je Craferman vergelijkt met andere diamond painting webshops zijn wij vaak goedkoper en leveren wij de diamond paintings veel sneller!

  Beste kwaliteit materialen:

  Wij geven om onze klanten en bieden daarom de beste kwaliteit materialen aan zodat elke klant van Crafterman de leukste diamond painting ervaring heeft.

  Waar worden wij blij van:

  Wij van Crafterman krijgen enorm veel energie van het feit dat wij vele leuke en positieve berichtjes ontvangen van onze klanten. Bij Crafterman gaat het er puur omdat dat wij onze klanten een leuke ervaring kunnen geven en als wij dan mailtjes ontvangen met dat onze artikelen van goede kwaliteit zijn en dat het eindresultaat prachtig is kan onze dag niet meer stuk!

  Ons doel:

  Onze droom is om de grootste diamond painting webshop van Nederland en België te worden die de beste en mooiste kwaliteit diamond paintngs aanbied en zo ervoor zorgen dat onze klanten niet alleen een leuke hobby hebben maar dat het ook bijdraagt aan een positieve en goede gezondheid

  9,0 uit 130+ reviews

  Gratis bezorging vanaf €40.00,-

  Verslavend Leuk!

  Beste kwaliteit!