Meteen naar de content

9,0 uit 130+ reviews ⭐⭐⭐⭐⭐

Deze week levering 3-5 werkdagen 🚚

98000+ tevreden klanten😁

  Over Ons

  Het starte allemaal een aantal jaren geleden.... Ik (Gillian) was super gestresst en zocht al een tijd naar een manier om van de stress af te kunnen komen. Hobbies had ik op dat moment niet veel en van de hele dag thuis stil zitten werd ik ook niet vrolijk. 

  Op een gegeven moment kwam ik uit het niets na het shoppen op internet bij diamond painting terecht, wat mij zeer interessant leek omdat ik altijd wel creatief geweest ben en ik het leuk vond om dingen met me handen te kunnen doen. Na vele diamond paintings te hebben besteld en te hebben gemaakt was ik uiteindelijk niet heel tevreden over het eindresultaat of de kwaliteit.... Dan kwamen de kleuren niet overeen, of was de kwaliteit slecht waardoor de steentjes eraf vielen, wat mij op dat moment op een idee bracht!💡 Wat nou als ik zelf op onderzoek uitga, de wereld over ga om naar de beste materialen te zoeken voor prachtige diamond paintings en hier zelf een bedrijf in ga beginnen.

  Op een gegeven moment had ik al mijn spaargeld gebruikt om opzoek te gaan naar de beste fabrieken en de beste materialen om zelf diamond paintings te kunnen maken. Na een zoektocht van een aantal maanden kreeg ik waarnaar ik zocht en was het de start van Crafterman! Na veel te testen en ontwerpers in te schakelen om de diamond paintings zo realistisch mogelijk te maken heb ik een team kunnen samenstellen die net als ik super gek zijn op diamond painting en dat wij samen voor iedereen de beste en mooiste kwaliteit diamond paintings kunnen maken.

  We verkopen nu ongeveer 2 jaar en hebben al meer als 2000 tevreden klanten mogen verwennen met super mooie diamond paintings en hopen dat dit in de toekomst alleen nog maar meer tevreden klanten zullen worden!

  (foto van het team volgt snel)

  9,0 uit 130+ reviews

  Gratis bezorging vanaf €40.00,-

  Verslavend Leuk!

  Beste kwaliteit!