Meteen naar de content

9,0 uit 130+ reviews ⭐⭐⭐⭐⭐

Deze week levering 3-5 werkdagen 🚚

98000+ tevreden klanten😁

  Waarom jij een eigen foto diamond painting zou moeten bestellen!

  Waarom jij een eigen foto diamond painting zou moeten bestellen!

  Diamond painting is een erg leuk hobby, maar wat het nog leuker maakt is dat je ook diamond paintings van je eigen foto kan maken! Hoe leuk is het dat je straks een foto van jezelf, je vrienden, familieleden of kinderen aan de muur hebt hangen dat eigenlijk een diamond painting is!

   Waarom kiezen voor een eigen foto diamond painting?

  Er zijn meerdere redenen om te kiezen voor een eigen foto diamond painting, de eerste is dat een eigen foto diamond painting kan dienen als een herinnering aan een vriend, familielid of misschien wel een huisdier.

  Misschien heb je wel iemand die je bent verloren en wil je daar graag een leuke herinnering aan hebben, niks is beter om zo een herinnering zelf te maken.

  De tweede reden kan zijn dat je wat leuks in huis wilt hebben voor decoratie!
  Misschien heb je wel een hele mooie foto online gezien die je graag als decoratie in huis wilt hebben hangen, deze kan je dan laten maken in een diamond painting! En binnen no time heb jij mooie nieuwe schilderijen voor in huis! (om leuke voorbeelden te vinden kan je deze zoeken via Pinterest)

   

  De derde reden kan zijn dat je het als cadeau aan een dierbare wilt geven!
  Misschien heb je wel een dierbaar persoon die je graag een mooie, persoonlijke zelfgemaakte foto wilt geven van een diamond painting of vind een dierbare diamond painting wel erg leuk en geef je een mooie eigen foto diamond painting als cadeau! Er bestaat niks leukers dan een persoonlijk cadeau!

   Klik hier om onze eigen foto bestel pagina te bekijken en meer informatie te vinden over eigen foto diamond paintings!

  Laat een reactie achter

  Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd

  9,0 uit 130+ reviews

  Gratis bezorging vanaf €40.00,-

  Verslavend Leuk!

  Beste kwaliteit!