Meteen naar de content

9,0 uit 130+ reviews ⭐⭐⭐⭐⭐

Deze week levering 3-5 werkdagen 🚚

98000+ tevreden klanten😁

  Hoe voorkom je omhoog poppende steentjes tijdens diamond painting?

  Hoe voorkom je omhoog poppende steentjes tijdens diamond painting?

  Diamond painting is een super leuke hobby voor zowel jong en oud waar jij je creatieve zelf kan ontdekken. De meeste actieve diamond painters doen dit al meerdere jaren en genieten hier elke dag weer van, maar soms worstelen zelfs de meest actieve diamond painters nog mer problemen en kan hulp van de experts goed van pas komen. (haha)

  De meeste kennen het wel, heerlijk bezig met de diamond paintings en dan plots zie je op meerdere plekken op het canvas dat er langzaam wat steentjes omhoog poppen die je dan steeds weer opnieuw moet aandrukken. We begrijpen dat dit zeer vervelend is en daarom geven wij jou vandaag een aantal tips om dit te kunnen voorkomen.

  1. Maak de lijnen echt recht!
  Dit is een heel belangrijk onderdeel om zo ook het mooiste eindresultaat te krijgen!
  Probeer tijdens het diamond painten dus zo precies mogelijk te zijn. Als de lijnen namelijk niet recht zijn heb je sneller kans dat andere steentjes te strak tegen andere steentjes aan komen te liggen waardoor ze langzaam omhoog komen.

  2. Gebruik goede formaat steentjes.
  Bij verschillende diamond painting merken is het vaak het geval dat de steentjes niet het juiste formaat hebben, het ene steentje is te groot, de ander te klein of aan de zijkant zit er een randje waardoor de steentjes niet helemaal goed passen. Zorg er dus voor dat je alleen de juiste formaat steentjes gebruikt en kijk ook waar je deze besteld.

  De steentjes van Crafterman worden allemaal precies op maat gemaakt waardoor de steentjes altijd goed zijn, dit is niet bij elk merk het geval.

  3. Gebruik de meegeleverde pincet.
  Met een pincet kan je de steentjes wat preciezer plaatsen dan met de pen, het kan wat mer tijd kosten maar met diamond painting gaat het er niet om hoe snel je een diamond painting af hebt, het gaat erom dat je ervan geniet! Probeer zelf uit wat het beste voor jou werkt! Liever 2 maanden bezig met een diamond painting waar de steentjes kaarsrecht liggen en niet omhoog poppen, dan binnen 1 maand klaar te zijn waar de steentjes scheef liggen, het eindresultaat minder mooi is en waar de steentjes omhoog komen!

  4. Gebruik een roller.
  Wat wij aanraden en zelf ook doen als we een deel van het canvas klaar hebben dat we er een aantal keren goed overheen gaan met een roller. De roller duwt de steentjes namelijk een stuk beter in de goede positie waardoor deze beter op het canvas blijven zitten en minder snel omhoog zullen komen. Doe dit ongeveer elke 15cm bij 15cm van het canvas. 

  Tijdens het leggen van het canvas raden wij ook aan om wat zwaars op de andere plekken te leggen! Dit zou zeker ook kunnen helpen

   

  Laat een reactie achter

  Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd

  9,0 uit 130+ reviews

  Gratis bezorging vanaf €40.00,-

  Verslavend Leuk!

  Beste kwaliteit!