Krijg 10% Korting! arrow_drop_up
Meteen naar de content

9,0 uit 130+ reviews ⭐⭐⭐⭐⭐

Voor 16:00 uur besteld is morgen in huis 🚚

Meer dan 85.000+ blije klanten 😁 

  Tips om georganiseerd bezig te zijn tijdens diamond painting!

  Tips om georganiseerd bezig te zijn tijdens diamond painting!

  Je kent het vast wel, overal op tafel liggen steentjes door elkaar waardoor je constant moet zoeken om de juiste kleur te vinden als je weer met een nieuw symbool aan de slag gaat, het kan erg frustrerend zijn als je dit process constant weer moet herhalen! Hieronder hebben wij een aantal tips voor jou zodat jij een stuk georganiseerder gaat werken tijdens diamond painting en dat het zo een stuk rustiger in je hoofd is. Daar is waar het uiteindelijk om gaat dat je rustgevend bezig bent met een mooie diamond painting!

  1. Leg de zakjes met steentjes op nummer volgorde!

  Het kinkt misschien heel standaard en vanzelf sprekend maar veel diamond painting liefhebbers doen dit niet! Door ervoor te zorgen dat jij de steentjes wel op nummer volgorde legt heb je een veel beter overzicht van waar welke kleur ligt en is het zo een stuk rustgevender in je hoofd!

  2. Gebruik een Tray Organizer!

  De tray organizer is heel handig om zowel georganiseerd als snel aan het werk te gaan met je diamond painting! Met de tray organizer kan je eenvoudig je steentjes in meerdere bakjes plaatsen en ook je steentjes in verschillende potjes leggen met nummers erop. Als je nu met een nieuwe kleur wilt beginnen hoef je niet eerst een nieuw zakje te pakken, de steentjes heb je al klaarliggen in een bakje.

  De tray organizer kan je ook eenvoudig op elkaar stapelen zodat je meer bakjes neer kan zetten zodat je nog sneller kan werken!

   

  3. Gebruik sorteerbakken

  De sorteerbakken zijn zeer handig om je steentjes overzichtelijk mee op te slaan. De soorteerbakjes bestaan voornamelijk uit, 28, 56 en 64 bakjes.

  28 bakjes: 

   Deze wordt het meest gebruikt door diamond painters, echter zijn de 28 bakjes vaak niet genoeg. (onze diamond paintings bevatten meestal minimaal 30 kleuren per ontwerp.

   

   

  56 bakjes: 

  Dit is volgens ons team de beste om te kiezen. doordat je 56 bakjes hebt weet je altijd zeker dat je genoeg ruimte hebt om al je kleuren in op te slaan, mocht je van bepaalde kleuren veel steentjes hebben dan kan je deze ook dubbel doen of zelfs 3 dubbel.

   

  Naast deze sorteerdozen zijn er nog vele verschillende vormen en maten, zelf ook in tas vorm.
  Als je een stuk georganiseerder te werk wilt gaan raden wij je aan om na te denken over een sorteerdoos of misschien wel een tray organizer! Klik hier om de tray organizer te bekijken.

  comment 1 reactie

  J
  Jodie calendar_today

  Ik heb zelf 4 sorteerbakjes organizer bij jullie aangeschaft, ik werk er zelf heel prettig mee, echt super top!

  Laat een reactie achter

  Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd

  9,0 uit 130+ reviews

  Gratis bezorging vanaf €40.00,-

  Verslavend Leuk!

  Beste kwaliteit!