Krijg 10% Korting! arrow_drop_up
Meteen naar de content

9,0 uit 130+ reviews ⭐⭐⭐⭐⭐

Voor 16:00 uur besteld is morgen in huis 🚚

Meer dan 85.000+ blije klanten 😁 

  Hoe om te gaan met confetti tijdens diamond painting!

  Hoe om te gaan met confetti tijdens diamond painting!

  Als je al een langere tijd bezig bent met diamond painting en al meerdere grote diamond paintings hebt gemaakt met veel verschillende kleuren dan heb je vast al met confetti te maken gekregen toch?

  Werken aan de confetti gedeeltes kunnen voor jou misschien een stuk minder leuk zijn omdat je zoveel verschillende symbolen en verschillende keuren hebt op hele kleine stukjes waardoor je constant nieuwe kleur steentjes moet pakken.

  De diamond painters die meer van de moeilijke paintings houden vinden dit leuk om te doen omdat er zo veel variatie in zit wat meer tijd gaat kosten.
  Nu de hoofdvraag van deze blog: Hoe kan je deze confetti diamond painting stukjes het beste leggen!

  Als eerste: Wat is confetti? 

  Zoals al een beetje benoemd is hierboven is confetti de vele verschillende kleuren en symbolen op het canvas op een klein stuk dat gelegd moet worden. Dit houdt in dat je tijdens het leggen van deze confetti stukken constant moet veranderen van steentjes wat veel tijd in beslag kan nemen. Deze confetti gedeeltes kan je voornamelijk vinden in de meest gedetailleerde diamond paintings.

  Werken van donker naar licht:

  Het beste om deze gedeeltes aan te pakken is om te beginnen met de meest donkere kleuren en te eindigen met de lichte. Als je namelijk eerst begint met licht en eindigt met donker zijn deze symbolen moeilijker te zien omdat al de steentjes zo dicht op elkaar liggen. Daarom raden wij jullie aan om eerst te beginnen met de donkere symbolen voordat je begint met de lichte! Zelf er niet bekend mee? probeer het maar eens als je bezig bent met een confetti stukje om eerst de donkere en complexe symbolen te doen, je zal zien dat dit voor veel meer overzicht zorgt en zo dus makkelijker kan werken!

  Werk met meerdere schud bakjes en kleuren tegelijk:

  Voor veel diamond painters die niet van teveel complexe paintings houden kan dit zeer vervelend zijn, een andere oplossing om dit zo makkelijk mogelijk te kunnen doen is met meerdere schud bakjes en kleuren tegelijk te werken. Heb je meerdere schud bakjes? Top! Leg deze dan neer met de verschillende kleuren in de schud bakjes die gebruikt moeten worden voor de confetti gedeeltes en merk zelf hoe een stuk makkelijker en sneller je te werk gaat!

  Doe de stukjes in verschillende etappes:

  Voor vele diamond painters kan dit best een opgave zijn, zorg er dus voor dat je de confetti gedeeltes in verschillende etappes doet en genoeg rust neemt waar nodig is. Het blijft een hobby en je moet jezelf niet pushen, deze hobby is bedoeld om te relaxen en creatief te zijn! Zorg ook dat het daarbij blijft!.

   

  Benieuwd naar onze diamond paintings? Klik hier

  Laat een reactie achter

  Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd

  9,0 uit 130+ reviews

  Gratis bezorging vanaf €40.00,-

  Verslavend Leuk!

  Beste kwaliteit!