Krijg 10% Korting! arrow_drop_up
Meteen naar de content

9,0 uit 130+ reviews ⭐⭐⭐⭐⭐

Voor 16:00 uur besteld is morgen in huis 🚚

Meer dan 85.000+ blije klanten 😁 

  Hoe Diamond Painting je gezondheid verbeterd

  Hoe Diamond Painting je gezondheid verbeterd

  Diamond Painting is niet alleen een zeer leuke hobby, het helpt ook om je gezondheid te verbeteren!

  Hieronder een overzicht hoe diamond painting je gezondheid verbeterd. 


  1. Minder stress en ongerustheid:

  We leven in een drukke wereld, werk, school, vriendenkring, constant op onze telefoon, tablet of computer of tv kijken, we worden constant afgeleid de hele dag door. Daardoor wordt het een stuk moeilijker om een rustig moment voor onszelf te hebben en even lekker te kunnen genieten zonder onze hersenen constant maar op volle toeren te laten draaien. Diamond painting stelt ons in staat om even gas terug te nemen en te kunnen ademen.

  Net als meditatie zorgt diamond painting ervoor dat onze hersenen even een moment van rust krijgen en we tijdens diamond painting alleen gefocust zijn op het moment zelf en angst te verminderen.

   2. Betere focus:

  Diamond painting helpt je de focus te verbeteren, het helpt de hersenen te betrekken bij het ontwikkelen en volgen van patronen.

  De acties die worden gebruikt bij diamond painting bevatten zowel logica als creativiteit. De logica wordt gebruikt bij het lezen van de het patroon door een symbool te kiezen en de bijbehorende kleur uit de kaart te vinden. Dit zorgt ervoor dat het analytische deel van de hersenen worden geactiveerd. Zodra we de steentjes op het canvas plaatsen wordt de andere kant van de hersenen geactiveerd, dit is de creative kant. Deze twee kanten zorgen er samen voor dat de motoriek  en de coördinatie worden geregeld. 

  3. Minder roken en minder snacken:

  Je zou nooit hebben gedacht dat Diamond Painting kan helpen met afvallen en minder roken! Van meerdere van onze klanten hebben we verschillende reacties gehad over het feit dat ze tijdens diamond painting zo gefocust en in het moment zijn, dat ze door de dag heen veel meer roken en snacken en dit op lange termijn resulteerde in een gezonder leven. 

  4. Verbeterd je motoriek:

   Het is aangetoond dat het gedurende een lange tijd focussen op een taak dat de concentratie niveaus van de hand-oog coördinatie verbeterd wordt. Omdat de diamond painting steentjes slechts 2.5mm zijn is er een goede hand-oog coördinatie vereist met het oppakken van de tegels. Naarmate je vaker bezig bent met diamond painting zal dit vanzelf beter worden en wordt automatisch je motoriek ook een stuk beter!

  5. Verhoogd je creativiteit:

  Zoals hierboven al beschreven werd stimuleert diamond painting de rechterhelft van de hersenen, wat geassocieerd wordt met creativiteit. Iedereen heeft een creatieve uitlaatklep nodig, omdat het zo'n geweldige vorm van stressverlichting is. Met Diamond painting kun je prachtige kunstwerken maken zonder een artistiek bot in je lichaam te hebben met de gemakkelijk te volgen patronen.

  Laat een reactie achter

  Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd

  9,0 uit 130+ reviews

  Gratis bezorging vanaf €40.00,-

  Verslavend Leuk!

  Beste kwaliteit!