Meteen naar de content

9,0 uit 130+ reviews ⭐⭐⭐⭐⭐

Deze week levering 3-5 werkdagen 🚚

98000+ tevreden klanten😁

  Het inlijsten van je diamond painting

  Het inlijsten van je diamond painting

  Nu heb je vele uren aan je diamond painting gewerkt en heb je een prachtig eindresultaat en dan ben je hoogstwaarschijnlijk van plan om je diamond painting mooi in te lijsten en trots aan de muur te kunnen hangen!

   

  Je kan ervoor kiezen om een complete lijst te kopen bij een winkel zoals action, leen bakker of bijvoorbeeld kwantum of je koopt een doe-het-zelf set om zelf je lijst te maken. (sinds je al zo lekker creatief bezig bent!

  Kies je er toch voor om de lijst ook mooi zelf te maken dan kan je deze heel eenvoudig online bestellen. (helaas zijn deze doe-het-zelf lijsten bij ons uitverkocht op dit moment)

  Je kan ervoor kiezen om je schilderij in een passend formaat fotolijst te plaatsen, met je eigen gekozen materialen en kleuren naar voorkeur. Of ervoor kiezen om het canvas op het frame te monteren zodat het een 3D effect krijgt.

  De traditionele manier van diamond paintings lijsten is ook de meest gebruikte manier door deze simpel in een standaard lijst te plaatsen met glas ervoor, maar voor je besluit om dit te doen eerst nog een paar tips:

  1. Als je gaat inlijsten, gebruik geen glas: Hoewel glas dienst als een bescherm laag, heeft het ook het nadeel dat de diamond painting het glinster effect wegneemt. Maak je je toch zorgen om de stof die op en tussen de steentjes kan komen of dat de steentjes er misschien na lange tijd uit gaan schieten, dan kan je alsnog ervoor kiezen om toch wel in te lijsten met glas.

  2. Altijd meten: Als je ervoor kiest om de diamond painting in te lijsten is het van belang dat je altijd het hele canvas meet zodat je weet of je de randen moet bijsnijden en hoeveel je moet bijsnijden.

  3. Onderhoud: Kies je ervoor om de lijst zonder glas te gebruiken dan is het onderhouden van de diamond painting zeker aangeraden. Doordat er geen glas voor het canvas zit kan er stof op de steentjes komen, wij raden aan om daarom één keer in de twee weken met een zachte of vochtige doek voorzichtig over het canvas heen te gaan.

   

  © Crafterman. Gemaakt voor klant Linda

  Laat een reactie achter

  Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd

  9,0 uit 130+ reviews

  Gratis bezorging vanaf €40.00,-

  Verslavend Leuk!

  Beste kwaliteit!